RİZE / ARDEŞEN - Köprüköy İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Şiirler okundu, hazırlanan gösteriler sergilendi ve yarışmalar yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Kullanılmayan malzemelerden okulumuza kütüphane kazandırılmıştır. Duvarlara çizimler yapılmış olup öğrencilerimize keyifli bir ortamda kitap okuma fırsatı sunulmuştur. Katkılarından dolayı başta Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ahmet DELİBAŞ olmak üzere emeklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi. Şehitlerimizi minnetle anıyor, eşsiz kahramanlıklarını bir kez daha hatırlıyoruz.

Mrt

Ramazan ayı öncesi tüm öğrencilerimize bir öğretmenimiz tarafından simit ve poğaça ikram edildi. İlgili öğretmenimize öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Ferhat ALTAY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Reşat YAZAR'ın katılımlarıyla birlikte veli ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Köprüköy İlkokulu olarak birinci dönemi başarıyla tamamladık.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenledik. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuızda yapılan deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

Okulumuzda öğrencilerin getirdikleri yöremize ait yiyeceklerle etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ara

Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından okulumuza ziyaret gerçekleştirilmiş olup yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşulmuştur. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahmet DELİBAŞ'ın katkılarıyla okulumuzda müzik dinletisi yaptık.

Kas

Sınıflarımızda öğretmenlerimizin belirlediği 'Su Tasarrufu' konulu eğitici içeriğe sahip film öğrencilere izletildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında yapılacak olan etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kasım ayı etkinliklerinden olan medya okur yazarlığı söyleşileri ve bağımlılıkla ilgili toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Köprüköy İlkokulu olarak geleceğimizin mimarı değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladık. Kutlama programını hazırlayan öğretmenlerimiz Figen OFLAZ AZAKLI, Ülkü YÜCA'ya teşekkür ederiz.